Fiat Professional TALENTO


 • TALENTO - EASY LEASE

  Financiële leasing met 5 jaar garantie en onderhoudscontract.

  VANAF € 239/maand
 • NEW TALENTO

  BESTELWAGEN L1H1 1.2T BASE 1,6 MULTIJET 120PK EURO 6

  Profiteer van ons PRO DEALS aanbod! • NEW: Pack Comfort

  Ingenious Mover: Een multi-talent voor de ware pro!
  Ingenious outside, ingenious inside!

  Nu met Comfort Pack* aangeboden aan ...

 • NEW TALENTO COMBI

  COMBI L1H1 1.2T BASE 1,6 TWIN TURBO 125PK EURO 6

  Geniet van onze PRO DEALS en trek er met uw gezin op uit naar de zon!

 • NEW: Pack NAV+

  Ingenious Mover: Een multi-talent voor de ware pro!
  Overal geweldige resultaten!

  Nu met Pack NAV+* aangeboden aan € 250 ...

Hij is extreem getalenteerd. Het laadvermogen behoort tot het beste van zijn klasse, en toch is de Talento compact en behendig. Dankzij het ruime interieur, de veelzijdigheid en de mogelijkheid om zich aan de meest diverse behoeften aan te passen, is hij de perfecte metgezel voor vakmensen. De nieuwe Talento is dat allemaal en nog veel meer.

Fiat-Professional-Talento-descrizione


Stijl

De voorkant wordt gedefinieerd door scherpe lijnen, die de breedte en het laadvermogen van het voertuig beklemtonen, waardoor het dynamisme en stabiliteit toont. De vierkante achterkant accentueert de uitzonderlijke functionaliteit van de Talento.
Comfort

Elke rit wordt veiliger en meer ontspannen door de voorgevormde zetels ontworpen voor het comfort van alle reizigers. De stand van het stuurwiel, de ergonomische bedieningen en de leren interieurs verbeteren de rijervaring, waardoor ze veel prettiger wordt.

Fiat-Professional-Talento-Comfort


Technologie

De nieuwe Talento heeft alle technologie aan boord die nodig is, waaronder de radio met 7"-touchscreen en Navteq-navigatiesysteem, FM/AM (+DAB)-radio, USB- en AUX-poorten en Bluetooth. De cabine is praktisch en functioneel ingericht door talrijke opbergvakken.

Fiat-Professional-Talento-Tecnologia


Veiligheid

Alle versies van de nieuwe Talento zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen: ABS met EBD en noodremhulp, ESC met Hill Holder (vertrekhulp voor hellingen) en Traction+. U kunt er opties bijdoen, zoals Trailer Stability Assist (Aanhangwagenstabiliteitshulp), parkeersensoren achteraan, en achteruitkijkspiegel met video.

Fiat-Professional-Talento-Sicurezza


Lading

De New Talento werd ontwikkeld om de laadruimte praktischer te maken. De deuren kunnen tot 255° open, de zijschuifdeuren meten 1.030 mm en zijn 100 mm van de grond, en door het CargoPlus-luik kunnen voorwerpen tot 3,75 m lengte (4,15 m in de LWB-versie) worden vervoerd. Het laadvolume is 5,2 m³ op de SWB, 6 m³ op de LWB en tot 8,6 m³ op de LWB-versie met verhoogd dak. Door het verhoogde laadvermogen kan hij tot 1.249 kg vervoeren.

Fiat-Professional-Talento-Carico


Prestaties

De jongste generatie van 1.6 geeft u een groot assortiment Euro 6-motoren, gebaseerd op SCR-technologie.

 • 1.6 MultiJet / Ecojet S&S 95 Hp 260 Nm
 • 1.6 MultiJet 120 Hp 300 Nm
 • 1.6 Ecojet S&S 125 Hp 320 Nm
 • 1.6 Ecojet S&S 145 Hp 340 Nm


De Euro 6-motoren zijn beschikbaar als turbo of TwinTurbo met Start&Stop. De dubbele turbo zorgt voor flexibel rijden en onmiddellijk beschikbaar vermogen, waardoor bij alle snelheden direct wordt opgetrokken.

KREDIET AANVRAGEN

Offerte Aanvragen


*
*
*
*
*
*
*

* Vereist

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,

voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to Garage De Rocker BVBA voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van Garage De Rocker BVBA voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.