Fiat Professional FULLBACK


 • FULLBACK 4WD - Manual

  DOUBLE CABINE 2,4L DIESEL 180PK 6MT E6

  VERLENGDE WAARBORG 5 JAAR/150.000 KMS AANGEBODEN!


 • FULLBACK 4WD - Auto

  DOUBLE CABINE 2,4L DIESEL 180PK 5AT E6

  PACK LUSSO INBEGREPEN!
  VERLENGDE WAARBORG 5 JAAR/150.000 KM AANGEBODEN!

 • FULLBACK - EASY LEASE

  Financiële leasing met 5 jaar garantie en onderhoudscontract

  VANAF € 329/maand (BTW EXCL.)*

Vraag er veel van: hij geeft u alles wat hij heeft.
De pick-up van Fiat Professional is aangekomen. Hij durft en valt op, maar is tegelijk zacht en elegant. Hij is gemaakt voor uw werk, en hij is perfect in een stedelijke omgeving door een draaicirkel van maar 5,9 meter.

Fiat-Professional-Fullback
Stijl 
Elke dag een nieuwe uitdaging. Fullback heeft een versterkte ophanging en carrosserie. De totale laadcapaciteit is meer dan 4 ton: tot 3,1 ton sleepvermogen en 1 ton lading.

 

Fiat-Professional-Fullback-design
Aandrijving
Fullback: essentieel voor uw werk. De 4x4-aandrijving is efficiënter en gemakkelijker om te controleren door een unieke 4WD-selector, waardoor u naar elk wiel het maximumkoppel kunt sturen.  

Fiat-Professional-Fullback-Traction
Technologie
Innovatie is een van de sterke punten. Achteruitkijkcamera, Bluetooth, USB-connectiviteit, sleutelloos, en radio en navigatie met touchscreen. Mooi om te zien, gebruikersvriendelijk en praktisch.

Fiat-Professional-Fullback-Tecnologia
Vermogen
U mag op zijn kracht vertrouwen. De nieuwe Fullback behoort tot de eerste pick-ups ter wereld met een aluminium motor: licht en krachtig. De nieuwe Fullback geeft u de keuze tussen een manuele transmissie met 6 versnellingen en een automatische transmissie met 5 versnellingen.

Fiat-Professional-Fullback-Architecture
Interieur
Zelfs na een dag hard werken voelt het interieur comfortabel en gastvrij. Ergonomische zetels, ruim interieur, klimaatregeling en geluiddicht. De nieuwe Fullback laat niets aan het toeval over.

Fiat-Professional-Fullback-Interni

KREDIET AANVRAGEN

Offerte Aanvragen


*
*
*
*
*
*
*

* Vereist

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,

voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to Garage De Rocker BVBA voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van Garage De Rocker BVBA voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.