Fiat DOBLÒ


  • Fiat DOBLÒ Pop 1.4 95 PK

    Nettoprijs , alle kortingen inbegrepen: € 11.125(1)(2)

    Totaal voordeel : € 4.000

SPECIAAL VOOR U OM IN TE RIJDEN. EN OM NAAR TE KIJKEN.
Bekijk hem eens goed. De stijl van de nieuwe Doblò is nog unieker: een volledig hertekende voorkant, bumper met ingebouwde koplampen, nieuwe lichtmetalen velgen en achterlichten, een groot glasoppervlak en een nieuwe donkergrijze kleur. Opvallend stijlvol, zelfs in uw vrije tijd.

HET INTERIEUR IS AL EVEN VERLEIDELIJK.
De vernieuwing van de Doblò beperkt zich niet tot de buitenkant. Het dashboard en het stuur werden volledig hertekend en kregen een ergonomischer design. Het instrumentenbord werd eenvoudiger en intuïtiever, en dankzij de slimme opbergvakken heeft u alles bij de hand. Een hele reeks andere details zorgt voor een aangename en unieke ervaring aan boord.

KREDIET AANVRAGEN

Offerte Aanvragen


*
*
*
*
*
*
*

* Vereist

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,

voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to Garage De Rocker BVBA voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van Garage De Rocker BVBA voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.